donderdag 17 maart 2016

Terreurniveau 4 door politieterrorisme Antwerpen

Het terreurdreigingsniveau werd gisterenavond in Antwerpen verhoogd van 3 naar 4. De aanleiding is de terreur door de Antwerpse politie.

Maffia

Het is algemeen bekend dat Antwerpen een bolwerk is van de maffia. Tot nu toe werd aangenomen dat het vooral om Albanezen en Russen ging, maar het blijkt gewoon om de Antwerpse politie te gaan. Vier agenten gebruikten geweld om geld en drugs van illegalen af te troggelen. Aan het hoofd van de maffia - excuseer - de politie, staat burgemeester Bart De Wever (N-VA): "We betreuren de feiten. Maar je kan je wel afvragen wat er het meest illegaal is: de afpersing door mijn mannen of het illegale verblijf van de zogenaamde 'slachtoffers'?"


Meer para's

Minister Jan Jambon (N-VA) wil meer para's naar Antwerpen sturen om de terreur aan te pakken. "Ik hou een vurig pleidooi voor meer vuurwapens op straat, dat draagt bij aan een vurig warme maatschappij!"

Nieuwe uniformen

Minister Jambon spreekt van een geluk bij een ongeluk: "Deze maffialeden zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun politie-uniform. We zullen werk maken van nieuwe uniformen waarop een reflecterende schietschijf is aangebracht. Dat maakt het de para's makkelijker. We overwegen ook om de F16's in te schakelen, al was het maar om het nut van nieuwe straaljagers te demonstreren."